Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (7/2)

Δημοσιεύθηκε 7 Φεβρουαρίου, 2024

Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός: Ευχάριστες επαγγελματικές & οικονομικές εξελίξεις

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Κριέ η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που συνδέονται με την καριέρα, την καταξίωση, τους στόχους και τις μελλοντικές σου προοπτικές. Είσαι εξαιρετικά φιλόδοξος και δεν κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου επιμένεις και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου προκειμένου να καταξιωθείς και να κατακτήσεις μία καλύτερη πορεία για το μέλλον σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Τύρο αναμένεται να προσφέρει μία ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σου. Οι προσπάθειές σου σήμερα ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος: Όμορφες εκπλήξεις

Με αέρα ενθουσιασμού είσαι αυτή την Τετάρτη αγαπητέ μου Ταύρε αφού η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω προσφέροντας αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέρουσες επαφές και επικοινωνίες αλλά και την επιθυμία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις επιλογές στη ζωή σου που θα προσφέρουν ανανέωση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο σου αναμένεται να φέρει εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες. Ένα ερωτικό κάλεσμα αναμένεται να αποτελέσει την έκπληξη στο τέλος της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι: Αποτελεσματική Ημέρα

Μία κερδοφόρα Τετάρτη ανοίγεται μπροστά σου με την Σελήνη να κινείται στον όγδοο οίκου του ωροσκοπίου σου προσφέροντας τις προοπτικές εκείνες για να μπορέσεις να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να ξεχρεώσεις λογαριασμούς και να ξαλαφρώσεις ψυχολογικά από φόβους που δεν σε άφηναν να πάρεις τον τελευταίο καιρό ανάσα. Το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναμένεται να προσφέρει θετική έκβαση σε μία επαγγελματική και οικονομική σου υπόθεση ενώ να αναμένεις ότι κάποιο έξτρα κέρδος θα δώσει σήμερα μεγάλη χαρά. Η μέρα είναι ιδανική για να αναπτερωθείς ψυχολογικά από καταστάσεις που σε βάραιναν.

Καρκίνος: Ενίσχυση συντροφικότητας

Μία άκρως συντροφική ημέρα ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Καρκίνε. Η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον αιγόκερω και δίνεις έμφαση πολύ περισσότερο στη σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Ίσως κάποια στιγμές να βάζεις παραπάνω προτεραιότητα στο τι θέλουν οι άλλοι παρά στο τι θέλεις εσύ τουλάχιστον όμως σήμερα αυτό δεν θα σου βγει σε κακό. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι μία άκρως τυχερή αστρολογική όψη για εσένα η οποία θα φέρει μία ξαφνική έκπληξη στον αισθηματικό τομέα, επομένως ημέρα είναι ιδανική για νέες ερωτικές περιπέτειες ευχάριστο χρόνο με φιλικά πρόσωπα αλλά και για νέες δημιουργικές συνεργασίες που μπορούν να πάνε την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω.

Λέων : Μέρα επαγγελματικών εξελίξεων

Μία απαιτητική μέρα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Λέοντα και εσύ φαίνεται ότι είσαι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, στην εργασία και σε κάθε ρουτινιάρικη υπόθεση η οποία σε φορτίζει με στρες. Παρόλο που υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διαπραγματευτείς και να κλείσεις, εσύ θα καταφέρεις να βάλεις τα πάντα σε μία τάξη και να ξενοιάσει από προβλήματα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανοίγει μία καλή νέα επαγγελματική ευκαιρία και μπορείς να αξιοποιήσεις όλο το δυναμικό σου προκειμένου να έχεις την πρόοδο που πάντοτε σχεδίαζες. Στο συναισθηματικό τομέα ευνοούνται ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο.

Παρθένος : Μέρα γεμάτη ευχάριστες υποσχέσεις

Εκπλήξεις στα αισθηματικά σου εγγυάται η σημερινή Τετάρτη αγαπητέ φίλε μου Παρθένε. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου η μέρα σου είναι γεμάτη από χαρά, ευκαιρίες για διασκέδαση, ικανοποιήση και φλέρτ.Δίνεις προτεραιότητα στην αισθηματική σου ζωή ή αν είσαι γονέας φροντίζεις να περάσεις όμορφο χρόνο με τα παιδιά σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναμένεται να φέρει μία ξαφνική θετική τροπή στην αισθηματική σου ζωή επομένως η μέρα είναι κατάλληλη αναζητήσεις ένα νέο σύντροφο σε περίπτωση που είσαι σε περίοδο ελευθερίας. Μία νέα επαγγελματική πρόταση αναμένεται να δώσει την ελπίδα ότι η ζωή σου από δω και στο εξής θα είναι λίγο πιο άνετη.

Ζυγός : Φορτισμένο Κλίμα

Για σήμερα Τετάρτη το κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο και εσύ αγαπητέ μου Ζυγέ βιώνεις κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα εξαιτίας των πιέσεων που δέχεσαι από το σπίτι, την οικογένεια και τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να μην αντιδράς παρορμητικά και φυσικά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκαλίσεις κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος. Η μέρα είναι άκρως θετική για τον οικονομικό σου τομέα αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιωθούν οικονομικές εκκρεμότητες του σπιτιού και της οικογένειας ενώ θετική είναι η προοπτική για μία πώληση / μίσθωση ή για τόνωση του εισοδήματος του συντρόφου/συζύγου .

Σκορπιός: Μηνύματα έκπληξη

Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Σκορπιέ τα πάντα είναι με το μέρος σου για να απολαύσεις ωραίες στιγμές με τα άτομα που αγαπάς, να έχεις συναντήσεις “έκπληξη” αλλά και για να χαρείς μέσα από προτάσεις, συζητήσεις και νέα που θα έχουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα να σου δώσουν. Το τριγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μία εξαιρετική όψη για να έχεις μία ξαφνική λύση είτε στα αισθηματικά είτε σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου σου “εγγυάται” ότι η μέρα θα είναι γεμάτη ειδήσεις και αρκετές επαφές που θα δώσουν ένα ωραίο νόημα στην ημέρα σου.

Τοξότης: Πρακτικές Λύσεις

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Τοξότη, είσαι επικεντρωμένος στον οικονομικό τομέα και βάζεις τα δυνατά σου προκειμένου να διασφαλίσεις καλύτερους πόρους για το αύριο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου εντείνει τις φιλοδοξίες σου και πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά προκειμένου να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις στην ζωή σου αυτό που θέλεις πολύ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά χρήματα στα χέρια σου ενώ δημιουργούνται απρόσμενα και κάποιες νέες επαγγελματικές συνθήκες που θα βελτιώσουν την πορεία της εργασίας αλλά και των οικονομικών. Η αυτοπεποίθησή σου αρχίζει και ανεβαίνει.

Αιγόκερως: Εκπληρώνονται οι επιθυμίες σου

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Τετάρτη είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο το ίδιο και η Αφροδίτη σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό προσφέροντας όμορφες εκπλήξεις στην ημέρα σου. Επικεντρώνεσαι λίγο περισσότερο στις δικές σου ανάγκες τις οποίες είχες αφήσει παραμελημένες τον τελευταίο καιρό και κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να ανανεώσεις τη ζωή σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για καλλωπισμό, διασκέδαση αλλά και για έρωτα. Στον αισθηματικό τομέα μάλιστα έρχονται ωραίες εκπλήξεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Μία αισθηματική γνωριμία μπορεί να μην εγγυάται σταθερότητα προσφέρει όμως ένα μεγάλο ντοπάρισμα στην ψυχολογία σου.

Υδροχόος: Μέρα με “βαρύ” κλίμα

Για σήμερα Τετάρτη είσαι απόλυτα δοσμένος στα επαγγελματικά σου και βιάζεσαι να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ! Αρκετές στιγμές όμως η ψυχολογία σου είναι βαριά γιατί αισθάνεσαι κουρασμένος απ όλα όσα έχουν μεσολαβήσει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα.Μέσα σου φωλιάζουν οι αμφιβολίες, οι δεύτερες σκέψεις και οι καχυποψίες ίσως γιατί διακρίνεις ότι κάποιες συνθήκες στα επαγγελματικά σου δεν είναι αυτές που σου είχαν τάξει. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα προσφέρει ξαφνικές λύσεις για ζητήματα οικονομικά ενώ η στήριξη του σπιτιού και της οικογένειας τα σταθεί πολύτιμη για να μπορέσεις να ανεβάσεις και πάλι την ψυχολογία σου.

Ιχθύς : Μέρα εκπλήξεων

Μέρα κοινωνική πρόσχαρη και με την ευκαιρία να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου αγαπητέ μου Ιχθύ. Η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω και η αξία της φιλίας αποκτά ιδιαίτερο νόημα στις εξελίξεις της ημέρας. Συναντήσεις με φίλους, γνωριμίες, στήριξη από το περιβάλλον σου σε βοηθά να κατανοήσεις ότι έχεις ανθρώπους που μπορείς να βασιστείς. Το τρίγωνο Αφροδίτης / Ουρανού, προσφέρει μία ωραιότατη ευκαιρία - έκπληξη είτε για μία νέα αισθηματική γνωριμία, είτε για μία πρόταση απο το κοινωνικό περιβάλλον!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram