
Το παγωτό είναι το αγαπημένο γλυκό του καλοκαιριού. Πλέον υπάρχουν παγωτά με κάθε είδους γεύσεις, που ικανοποιούν τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών.
Μια από αυτές τις ιδιαίτερες γεύσεις είναι και η παρακάτω.
Υλικά:
1 1/4 φλιτζάνι χουρμάδες (χωρίς το κουκούτσι)
2 1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
7/8 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο (χωρίς αλάτι,χωρίς ζάχαρη)
3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλλιας
1/2 φλιτζάνι βούτυρο κάσιους
Οδηγίες:
-Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
-Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-Ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα κεικ με λαδόκολλα.
-Βάλτε το στην κατάψυξη για 8 ώρες περίπου.
-Σερβίρετε!
Καλή σας απόλαυση!