Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!

Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουαρίου, 2021

Ένα τραγανό τυροπιτάκι από τα χεράκια σου είναι το ιδανικό σνακ.

Σφολιατάκια με ανθότυρο

Συστατικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

200gr ανθότυρο
200gr. μυζήθρα
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
2 αυγά
1 πακέτο σφολιατάκια ατομικά
Αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Τρόπος μαγειρέματος

ΛΙώσε με το πιρούνι το ανθότυρο και τη μυζήθρα. Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τον άνηθο και τα αυγά και αλάτισε ελαφρά. Πασπάλισε με πιπέρι
Με ένα πινέλο λάδωνε ελαφρά το εσωτερικό από κάθε ατομικό σφολιατάκι και γέμισε με μια κουταλιά από το τυρί. Κλείσε διαγώνια, ώστε να σχηματίσεις τριγωνάκι και πίεσε καλά τις άκρες να κλείσεις τις άκρες
Βάλε τα τυροπιτάκια σε λαμαρίνα ελαφρώς λαδωμένη, ράντισε με λίγο νερό με ελαιόλαδο και ψήσε στους 180oC για 40 λεπτά περίπου

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram