Η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση HORECA

Δημοσιεύθηκε 16 Φεβρουαρίου, 2024

Η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση HORECA

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA. 2024 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική, από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Mε την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, οργάνωσε την παρουσίαση των στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στον εκθεσιακό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την διάρκεια της έκθεσης,δόθηκε η δυνατότητα σε 26 παραγωγούς και επιχειρηματίες που προέρχονταν από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, να επισκεφθούν το περίπτερο, να προβάλλουν και να προωθήσουν επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε «η έκθεση HO.RE.CA. αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης αγοραστών, εμπόρων και επιχειρηματιών για τον ξενοδοχειακό κλάδο και την μαζική εστίαση στη χώρα. Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, σχεδιάσαμε το περίπτερο της Π.Σ.Ε. έτσι ώστε να είναι φιλόξενο, τόσο για τον επιχειρηματία της Στερεάς Ελλάδας, όσο και για τους εμπόρους και αγοραστές που το επισκέφθηκαν.

spanos 3

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram