Να γιατί κάθε γυναίκα λατρεύει το «Χαντρ_ing»

Δημοσιεύθηκε 18 Νοεμβρίου, 2020

Όταν η αγάπη για τη μόδα και η πηγαία έμπνευση ενώνονται το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από τέλειο. Τα «Χαντρ_ing» δυο καταστήματα με μοναδική αισθητική δε γίνεται να μην τα λατρέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην οδό Αβάντων 30 λοιπόν, στη Χαλκίδα και στην οδό Λεμπέση 17, στο Αλιβέρι, θα βρεις αυτά τα καταστήματα που είναι γεμάτα από γυναικεία ρούχα, δερμάτινα παπούτσια, χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες αλλά και διάφορα αξεσουάρ και το σίγουρο είναι... πως θα εντυπωσιαστείς.


Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας έχουν προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Με επωνυμίες όπως Compania Fantastica, Joanna Misseli, Chic mess, kikisix, Gianna Kazakou, lovely handmade, Christina Malle, loet, life likes, opus4, Tina Kotsoni θα βρεις σίγουρα κάτι που να ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.


Εκεί θα βρεις όλα τα fashion trends και κάθε δημιουργία τους δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μοναδική.

Σκοπός τους, όλες οι πελάτισσες να είναι πλήρως ικανοποιημένες και να βρίσκουν τα πιο θηλυκά και φιλικά -προς την προσωπικότητα τους- κομμάτια.


Θα τα βρεις : Λεμπέση 17, Αλιβέρι (2223770300) & Αβάντων 30, Χαλκίδα (2221551331 - Κινητό 6958350310)

Facebook page : Χαντρ_ing Accessories Boutique

Instagram page : xantring

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram