Hot Air Balloon Festival Thiva Viotia 2022

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτωβρίου, 2022

Στις 5-9 Οκτωβρίου η Explore DMC διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση αεροστάτων που για 4 μέρες πετούσαν στον ουρανό του Ν. Βοιωτίας.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Αεραθλητικής ομοσπονδίας και είχε την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Θηβαίων και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
F73480D5 26CB 4598 9DF5 E4CB55B3681D

Το Hot Air Balloon Festival ήταν ένα πολυδιάστατο event που είχει στόχο να αναδείξει με ένα καινοτόμο τρόπο το τοπικό πλεονέκτημα της Βοιωτίας συγκεντρώνοντας επισκέπτες από κάθε περιοχή της Ελλάδας και όχι μόνο.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ήταν μια γιορτή ανοιχτή για το κοινό έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αεροστατισμό και να διασκεδάσουν μέσα από τις πολυθεματικές εκδηλώσεις που είχαν διοργανωθεί.

Μικροί και μεγάλοι θαύμασαν τις επιδείξεις των πιλότων της Αερολέσχης και το Chef Αλέξανδρο Σπέρχο που ταξίδεψε από το Ντουμπάι για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό πιάτο με προϊόντα που προσέφερε η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Η Λίλα Ζαφειρούδη φωτογραφήθηκε με τα παιδιά μέσα στα πολύχρωμα πανιά της και η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Best 92.6 Μαρία Παπιδάκη έντυσε μουσικά την εκδήλωση. Η βραδιά έκλεισε με το εντυπωσιακό συγκρότημα Dinamiss που ξεσήκωσε το κοινό μέσα από μια βροχή πυροτεχνημάτων και το φαντασμαγορικό Night Glow Show των φωτισμένων αεροστάτων. 

7E1D6AB5 4C7F 4A7E A457 B8667CF545D2

Μεγάλοι υποστηρικτές και χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία CORAL GAS που προσέφερε το αέριο για τις πτήσεις των αεροστάτων.

Καθώς επίσης ο χρυσός χορηγό την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Και οι λοιποί χορηγοί: ΕΥΔΑΠ, ΘΕΩΝΗ, PAPADEDES QUALITY TRANSFERS, ΠΛΑΙΣΙΟ, ROKAS RENEWABLES, ΙΕΚ EXELIXIS, DIMKAT ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Οι χορηγοί μόδας: CHRYSANTA TRIANTAFYLLOU, FUTURE MODELS MANAGEMENT, ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ

Οι χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΡΑΔΙΟ ΘΗΒΑ, KOSMOS FM100, EVIA KOSMOS.GR , ORCHOMENOS PRESS, STEREA LIVE

Χορηγοί φιλοξενίας: LUCY HOTEL, MELETIOU HOTEL, VOGLIS QUALITY FOODS, ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΦΟΙ ΒΑΘΗ, ENOAKE, ΑΠ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, FUNKY CAFE BAR

 Μεγάλο ήταν το ευχαριστώ και στην διεύθυνση του μουσείου της Θήβας για την υποδοχή και την ξενάγηση στα πληρώματα των αερόστατων. Καθώς επίσης και στην Αερολέσχη Θηβών και τον πρόεδρο της Νίκο Αντωνίου για την φιλοξενία της εκδήλωσης στο Αεροδρόμιο Περνέρη και τα πτητικά μέσα και τους πιλότους της αερολέσχης που συμμετείχαν στο show, επίσης τον κυβερνήτη αερόστατων και υπεύθυνο πτήσεων της εκδήλωσης Βασίλη Πετείνη και τους πιλότους και το πλήρωμα των αεροστάτων που απογείωσαν κυριολεκτικά την εκδήλωση.

Συγχαρητήρια στους νικητές του αγωνίσματος με τα αερόστατα (λαγός και κυνηγοί) 1 θέση Karina Pankova Ελλάδα, 2 θέση Alex Bejat Γαλλία, 3 θέση Jean Marc Guerin Γαλλία.

Και όλους τους συνεργάτες και συντελεστές που βοήθησαν και υποστήριξαν την διοργάνωση του Hot Air Balloon Festival Thiva Viotia Greece 2022.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κύριος Γιώργος Αναστασίου που φιλοξένησε την εκδήλωση στην πόλη του δήλωσε: «Όλοι μας θα βοηθήσουμε για να καταστεί θεσμός αυτή η μοναδική εκδήλωση που επέλεξε η διοργανώτρια εταιρεία να γίνει στον τόπο μας. Πιστεύουμε πως θα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας».

3FB878EB 0121 407C B8AA 48D28A3DB686

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κυρία Φανή Παπαθωμά δήλωσε επίσης: «Ευελπιστούμε να γίνει θεσμός ώστε να δείξουμε σε όλους πόσο όμορφη είναι η Βοιωτία μας από ψηλά!»

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου κύριος Παναγιώτης Αγνιάδης δήλωσε πως: «Το festival θα σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για την προβολή και προώθηση της Ν. Βοιωτίας. Στηρίζουμε εκδηλώσεις όπως αυτή βοηθώντας την επιχειρηματικότητα. Συγχαρητήρια και πάλι στη διοργανώτρια εταιρεία.»

Ο Διοργανωτής κύριος Γιώργος Γιαννάκης ανέφερε: Δεσμευόμαστε ότι με πολύ δουλειά, αγάπη και αστείρευτο πάθος το HOT AIR BALLOON FESTIVAL 2023 θα είναι ακόμα πιο πλούσιο και πιο εντυπωσιακό.

AC772E10 DA86 45DF B8E1 A02AD6FFBDE2

Απολαύστε υπέροχα στιγμιότυπα της εκδήλωσης: https://youtu.be/0IE3zSyyMVA

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram