Σε ποιες θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στον τελικό της Eurovision;

Δημοσιεύθηκε 21 Μαΐου, 2021

Τόσο η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» και τα χρώματα της Κύπρου όσο και η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance» για την Ελλάδα, κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.

Η όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη, εμφανίστηκε χθες, στον δεύτερο ημιτελικό στη σκηνή της Eurovision πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίχως ίχνος άγχους και με το δυναμισμό που τη διακρίνει ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο και πέρασε στον τελικό.

Το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Η Ελλάδα με τη Στεφανία θα εμφανιστούν στη 10η θέση του τελικού, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία. Ενώ, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξουν την βραδιά και θα εμφανιστούν στην 1η θέση!

Η σειρά εμφάνισης των χωρών:

Κύπρος
Αλβανία
Ισραήλ
Βέλγιο
Ρωσία
Μάλτα
Πορτογαλία
Σερβία
Ην. Βασίλειο
Ελλάδα
Ελβετία
Ισλανδία
Ισπανία
Μολδαβία
Γερμανία
Φινλανδία
Βουλγαρία
Λιθουανία
Ουκρανία
Γαλλία
Αζερμπαιτζάν
Νορβηγία
Ολλανδία
Ιταλία
Σουηδία
Άγιος Μαρίνος

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram