Γυμναστική χωρίς αποτέλεσμα; Δες τα λάθη σου!

Δημοσιεύθηκε 17 Μαΐου, 2021

Πολλοί από εμάς επιλέγουμε να κάνουμε μόνοι μας γυμναστική για περισσότερη οικονομία.

Σε πολλές συζητήσεις μέσα στη παρέα λοιπόν, σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι κάποιος κάνει γυμναστική μόνος του, αλλά δεν βλέπει τα αποτελέσματα που περίμενε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να καταφέρεις να "χτίσεις" το ιδανικό σώμα είναι σίγουρα μια δύσκολη διαδικασία, παρόλα αυτά άμα δεν βλέπεις καμία διαφορά στο σώμα σου ενώ γυμνάζεσαι μήνες, τότε ίσως κάτι κάνεις λάθος και 'συ.

Ετοιμάσου λοιπόν να διορθώσεις τις ασκήσεις σου και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το Καλοκαίρι θα εντυπωσιάσεις στη παραλία!

Κάνεις κάθε φορά τις ίδιες ασκήσεις.

Όπως και με την διατροφή έτσι και με την γυμναστική πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να ανανεώνεις το πρόγραμμά σου. Σε αντίθετη περίπτωση ο οργανισμός "κολλάει" και δεν φέρνει τα αποτελέσματα που περίμενες.

Κάνεις έντονη γυμναστική αλλά αυτό...δεν αρκεί.

Το "έντονη γυμναστική" δε σημαίνει απαραίτητα και "αποτελεσματική γυμναστική" ! Ενημερώσου λίγο καλύτερα από video στο Youtube τα οποία φτιάχτηκαν από γυμναστές και διόρθωσε τις ασκήσεις σου.

Δεν κάνεις ζέσταμα

Το σώμα πριν ξεκινήσει την γυμναστική πρέπει απαραιτήτως να κάνει ζέσταμα. Σε αντίθετη περίπτωση, εκτός του ότι δεν έχει αποτέλεσμα η άσκηση υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να τραυματιστείς σοβαρά.

Δεν αναπαύεσαι

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις σου. Η γυμναστική δεν είναι επαγγελματική υποχρέωση με συγκεκριμένο ωράριο. Πάρε τον χρόνο σου και απόλαυσέ την!

Αν διορθώσεις τα παραπάνω λάθη, να είσαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν να φανούν!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram