Γύμνασε τα χέρια σου χωρίς εξοπλισμό με αυτό το 8λεπτο πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουλίου, 2023

Ακόμα και όσοι έχουν ενσωματώσει τη γυμναστική στο καθημερινό τους πρόγραμμα, δε δηλώνουν ότι ξεκινούν τα προγράμματά τους και με την καλύτερη διάθεση. Υπάρχει και αυτή η κατηγορία, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων χρειάζεται να έχεις πυγμή στον εαυτό σου και να μπορείς να τον ελέγχεις.

Μπορεί να θελήσεις να παρεκκλίνεις από τη ρουτίνα σου, μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα πιο βαριεστημένο mood, αλλά εκεί είναι που πρέπει να επιμείνεις και να μην τα παρατήσεις. Γιατί, αν μπεις στη διαδικασία να το κάνεις μία φορά, θα το κάνεις πιο εύκολα την επόμενη. Και ξανά. Και ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις πιο περιοχές του σώματος που μπορεί να σε έχουν παιδέψει είναι αυτή των χεριών. Όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές, για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς, πρέπει να υιοθετήσεις έναν συνδυασμό διατροφής -με περιορισμό του λίπους- και ασκήσεων. Σε αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι που θέλουμε να εστιάσουμε κι εμείς.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια σου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να γυμνάζεις τα χέρια σου, χωρίς εξοπλισμό, και απαιτεί μόλις 8 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου. Οπότε, μπορεί να τοποθετηθεί χρονικά σε οποιοδήποτε σημείο της ημέρας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram