Γιώργος Λιάγκας για Survivor 2024: «Φέτος βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός...»

Δημοσιεύθηκε 9 Ιανουαρίου, 2024

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν το φετινό Survivor με τον Γιώργο Λιάγκα να παρακολουθεί το βράδυ της Δευτέρας 8/1 το ριάλιτι κάνοντας την κριτική του την Τρίτη 9/1 στο Πρωινό

Ο παρουσιαστής, όπως αποκάλυψε δεν άντεξε παραπάνω από μία ώρα παρακολούθησης του Survivor 2024! Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός, πως το survivor ανακυκλώνεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον τηλεθεατή να μη βλέπει κάτι πρωτότυπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας, που φημίζεται για το καυστικό του σχόλιο τόνισε, πως το Survivor 2024 το βαριέται ακόμα και ο παρουσιαστής του προγράμματος, Γιώργος Λιανός.

«Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα έκανε 21,4% μέσο όρο χθες, χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες, εγώ βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω και άντεξα μία ώρα, έγκωσα. Βαρετό... για Δαλάκα και Παππάς. Οι καινούργιοι παίκτες εμένα δεν μου έκαναν καμία εντύπωση - αίσθηση. Η Αντωνά μου άρεσε σαν κοπέλα και αγωνιστικά.

Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών το Survivor θα κάτσει σε ένα 13 με 15%. Εγώ είδα πάλι βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα έχω βαρεθεί όλα, τα ίδια και τα ίδια.

Ο Παππάς είναι ο παρουσιαστής και ο Λιανός τον ακολουθεί. Έχω να πω, ότι το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής σε αυτού του είδους τις εκπομπές και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, νομίζω ότι το έχει βαρεθεί ήδη. Γνώμη μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram