Γιώργος Καράβας : Θα είναι ο μέντορας των επίδοξων μοντέλων στο GNTM 3

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουνίου, 2020

Ο Γιώργος Καραβάς, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα είναι ο αντικαταστάστης της Ζενεβιέβ Μαζαρί και της Έλενας Χριστοπούλου, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα coach τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών.

Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Θα είμαι ο coach και των αγοριών και των κοριτσιών, μια πολύ ωραία εμπειρία και ανυπομονώ να την ζήσω να είμαι ειλικρινής. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό πριν από αρκετό καιρό και η εξέλιξη ουσιαστικά ήταν αργή. Δεν γνωρίζαμε εμείς οι εμπλεκόμενοι, να το θέσω έτσι αλλά φαντάζομαι τα γυρίσματα θα γίνουν εντός του καλοκαιριού. Αυτό που έχω να κάνω είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω από αυτά τα 17 χρόνια στο χώρο στα νέα άτομα. Η Ζενεβιέβ είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, είναι πάρα πολύ καλή και στη δουλειά και σε προσωπικές στιγμές. Θα είμαι ο εαυτός μου, δεν είμαι αυστηρός σαν άνθρωπος. Με την Ζενεβιέβ έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί πάμπολες φορές. Την Βίκυ εννοείται τη γνωρίζω αρκετά και προσωπικά. Μόνο τον Άγγελο Μπράτη δεν ξέρω προσωπικά. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram