Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τα ονόματα των διδύμων που περιμένει με την Χριστίνα Μπόμπα;

Δημοσιεύθηκε 4 Μαρτίου, 2021

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή της έναρξη της «Φάρμας» εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης την Τετάρτη ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι μέχρι να φτάσει στη σύλληψη αλλά και για τα ονόματα των διδύμων κοριτσιών που περιμένουν με την Χριστίνα Μπόμπα. Όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης το ζευγάρι δεν τα έχει βρει ακόμα, αλλά προτιμάει τα πιο περίεργα ονόματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα πρέπει οι άντρες καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια δίπλα στις γυναίκες τους, να τις ανεβάζουν, να τις εμψυχώνουν γιατί την πολύ πίεση την τρώει η γυναίκα. Αυτή έχει την αίσθηση της αποτυχίας “Αχ δεν έμεινα έγκυος” που είναι λάθος, γιατί δύο άνθρωποι μένουν έγκυοι μαζί και ο άνδρας και η γυναίκα. Έτσι είναι η φύση και ρίχνει την πίεση πάνω στη γυναίκα. Ο άνδρας δεν πρέπει να απογοητεύεται και να είναι αυτός που κρατά το ηθικό υψηλά, να κάνει τη γυναίκα του να χαμογελάει και ας έχουν λίγη υπομονή, γιατί όταν θα έρθει το χαρμόσυνο γεγονός τα ξεχνάς όλα. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα μωράκια που έρχονται!

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στα ονόματα. Είμαστε στη διαδικασία που ψάχνουμε, μας αρέσουν τα περίεργα ονόματα. Θα είναι είτε διδυμάκια ή καρκινάκια. Αν είναι δίδυμα κορίτσια και δίδυμοι, θα σηκωθούμε να φύγουμε!», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram