«Φυτικές Αλχημείες» : Όλα χειροποίητα και βιολογικά!

Δημοσιεύθηκε 13 Νοεμβρίου, 2020

Ανέκαθεν η αγάπη μας σε κάθε τι φυσικό μακριά από φάρμακα και χημικά ήταν μεγάλη. Ανέκαθεν εμπιστευόσασταν τη φύση. Και όσο πιο φυσικό το προϊόν που θα χρησιμοποιήσουμε πάνω μας τόσο το καλύτερο.

Οι Φυτικές Αλχημείες στη Χαλκίδα διαθέτουν φυσικά καλλυντικά και προϊόντα χωρίς parabens και επικίνδυνα υλικά συνθετικής προέλευσης, απολύτως φιλικά για το δέρμα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Εκεί, όλα είναι χειροποίητα και βιολογικά! Θα βρείτε, επίσης, τεράστια ποικιλία από σαμπουάν, αφρόλουτρα, αρωματικά χώρου, οδοντόκρεμες, φυτικά κεριά, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, σαπούνια, κηραλοιφές αλλά και μοναδικές ιδέες για γιορτινά δώρα. Το καλύτερο; Όλα τα αρώματα γίνονται κρέμες σώματος.


Είναι όλα φτιαγμένα από φυτικά και αιθέρια ελαία ιδανικά για την επιδερμίδα και συνδυάζονται πάντα με τα φυσικά προϊόντα της ελληνικής γης. Οι πλούσιες ιδιότητες τους έχουν άρτια αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Με γνώμονα τη φαντασία και το πάθος, δημιουργούν συνεχώς νέες συνταγές εμπλουτίζοντας διαρκώς τα προϊόντα τους με μοναδικό τρόπο!

~ Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα ~

Διεύθυνση : Αβάντων 63, Χαλκίδα

Facebook page : Φυτικές Αλχημείες/Natural Alchemy

Instagram page : natural_alchemies

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram