Τα «Φιλαράκια» σε καλούν να πρωταγωνιστήσεις στο reunion της σειράς!

Δημοσιεύθηκε 26 Απριλίου, 2020

Aρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Μαντόνα, συμμετέχουν στη δράση «All In Challenge», ένα διαδικτυακό κίνημα, που ζητούν από τους θαυμαστές τους απ’ όλο τον κόσμο, να κάνουν μια δωρεά με αντάλλαγμα ένα μεγάλο δώρο. Έτσι, οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς «Φιλαράκια», Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Λίζα Κούντροου, προσκαλούν τους θαυμαστές τους να κάνουν μια φιλανθρωπική δωρεά, και στη συνέχεια, αφού ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, έξι από αυτούς θα κερδίσουν μια συμμετοχή στο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion τους, για τη συνδρομητική πλατφόρμα, HBO Max.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο «All In Challenge» για να βοηθήσουμε στο να έχουν τροφή και υγειονομική ασφάλεια όλοι οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσκαλούμε εσάς και πέντε από τους φίλους σας να συμμετάσχετε με εμάς τους έξι στο Studio 24. Γίνετε προσωπικοί μας καλεσμένοι στο ακροατήριο για τη μαγνητοσκόπηση της επανένωσής μας στο @HBO Max, καθώς θυμόμαστε πόσο όμορφα περνούσαμε εκείνη την εποχή. Θα ζήσετε ολόκληρη την εμπειρία από τα «Φιλαράκια», VIP, με ξενάγηση στο στούντιο των Warner Bros.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας φέρει λίγη χαρά και θα είναι κάτι που θα περιμένετε. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να σας αγκαλιάσω όταν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει. Μέχρι τότε, συνεχίστε να κάνετε επικοινωνείτε, να καλείτε και να στέλνετε μηνύματα στους φίλους και την οικογένειά σας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram