Εσύ έχεις επισκεφθεί τον «Γεωργαρά»; Έχει τα πάντα!

Δημοσιεύθηκε 16 Νοεμβρίου, 2020

Δυο πλήρως ολοκληρωμένα καταστήματα σας περιμένουν στις οδούς Φίλωνος 2 και Ιωαννίδου 11, στη Χαλκίδα, γεμάτα ηλεκτρικά είδη, φωτιστικά, εργαλεία αλλά και είδη υγραερίου.

Αναλαμβάνουν ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχουν τα πάντα από ηλεκτρικές συσκευές ακόμη και ψησταριές. Αλλά με αυτά που σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε είναι τα είδη εποχής όπως χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά, ιδανικά και για δώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στα καταστήματά τους θα βρείτε πληθώρα από υδραυλικά είδη, χριστουγεννιάτικα δέντρα και κάθε λογής φωτάκια ιδανικά για το επικείμενο εορταστικό κλίμα!

Με όπλα τους την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες αλλά και τις ολοκληρωμένες προτάσεις σε κάθε αναζήτησή μας έχουν κερδίσει σταθερούς και πολύ ικανοποιημένους πελάτες.

Παραμένουμε ανταγωνιστικοί με τις πολύ οικονομικές τιμές στην αγορά και ενδιαφέρονται πάντα για την ποιότητα των προϊόντων τους.

Εκεί, θα βρείτε πραγματικά όλα όσα αναζητάτε!


Κάνουν δωρεάν διανομή!

Διευθύνσεις : Φίλωνος 2 (22210- 23072 - 6946127788) & Ιωαννίδου 11 ( 22210-22804 )

Facebook page : Ζωη Γεωργαρα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram