Έρχεται το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για τον κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2020

Κορονοϊός. Μια λέξη που προ μηνών δεν μας έλεγε τίποτε και μετά… μας έκλεισε στο σπίτι, είδαμε συμπολίτες μας να νοσηλεύονται ή, ακόμη, να χάνουν τη ζωή τους. Η πανδημία παρέλυσε τη ζωή στον πλανήτη και άλλαξε για πάντα τον κόσμο.

Αυτήν την καινούρια πραγματικότητα καταγράφει το ντοκιμαντέρ «Ημερολόγια Πανδημίας – Μια Νέα Αρχή» που θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου τα μεσάνυχτα από τον ANT1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά 22 Έλληνες που ζουν σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, βιντεοσκόπησαν την καθημερινότητά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε 45 λεπτά καταθέτουν την εμπειρία τους και αποκαλύπτουν πώς αντιμετώπισαν τον εγκλεισμό, τι τους δίδαξε η απομόνωση, τι άλλαξε μέσα τους, πόσο επηρέασε η πανδημία τη ζωή τους και πώς βλέπουν την επόμενη μέρα.

Η κάμερα ταξιδεύει από Ρώμη ως Λονδίνο, από Παρίσι ως Βαρκελώνη κι από Νέα Υόρκη ωε και Μελβούρνη. Στην παραγωγή η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, την έρευνα έκανε η Κίρκη Καραλή και τη σκηνοθεσία ο Στέλιο Μερτύρη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram