Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (9/1)

Δημοσιεύθηκε 9 Ιανουαρίου, 2024

Κριός

blob:https://offmagazine.gr/ff3b8ced-d266-4a7a-9ee7-959f1e133490

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σημερινή ημέρα σε κάνει να μοιάζεις πιο οργανωμένη από ποτέ. Είσαι πάνω από τα πράγματα, έχεις τον έλεγχο. Είσαι ικανή να εργαστείς δίχως σταματημό σήμερα. Έχεις την ανάγκη να διευθετήσεις ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα εδώ και καιρό. Είσαι σταθερή στις θέσεις σου και αυτό είναι θετικό όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ο Άρης διέρχεται στον τομέα της καριέρας σου και ενώ αυτή η ενέργεια γενικώς παρουσιάζεται αρκετά πιεστική, η διέλευση Άρη – Κρόνου σήμερα σε βοηθά να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

Ταύρος

Σήμερα θα κάνεις κάτι εποικοδομητικό. Δεν θα είσαι τόσο δυναμική όσο συνήθως, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σου προκαλέσει αναστάτωση. Ο Άρης διασχίζει τον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου και αυτό σε βοηθά να παραμένεις συγκεντρωμένη. Η επίλυση προβλημάτων είναι στο επίκεντρο. Είναι καιρός να ξεσκαρτάρεις λίγο τα όνειρα και τους στόχους σου. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν υποχρεώσεις απέναντι σε φίλους, τις οποίες πρέπει να φέρεις εις πέρας. Θέλεις να αφήσεις κάτι πίσω, έναν άνθρωπο, μια κατάσταση, ένα πρόβλημα, και διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή για να ορίσεις τις προτεραιότητες σου σήμερα. Είσαι απίστευτα ενθουσιασμένη με τα σχέδιά σου. Οι ευθύνες σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο τώρα, αλλά έχεις στο μυαλό σου ένα σχέδιο δράσης που μπορεί να σε διευκολύνει να τις φέρεις εις πέρας και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά. Ο Άρης αυτή τη στιγμή διασχίζει τον τομέα της οικειότητας σου. Εναρμονίζεται με τον Κρόνο και σε ωθεί να βρεις τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου.

Καρκίνος

Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Κρόνου, βιώνεις μια πιο σταθερή καθημερινότητα και αυτό σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα, να πιστεύεις στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, να είσαι φιλόδοξη. Είσαι αποφασισμένη σήμερα. Σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Είσαι πιο συντονισμένη από ποτέ. Δίνεις μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες. Συζητάς με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου και αυτή η κουβέντα οδηγεί σε κάτι θετικό. Τώρα μπορεί να προκύψουν καταπληκτικές ευκαιρίες για να συνεργαστείς με κάποιον για ένα κοινό στόχο. Η εμπιστοσύνη του ατόμου αυτού σε εσένα, σου δίνει ώθηση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προσελκύσεις ένα αξιόπιστο, ικανό και πιστό άτομο στη ζωή σου.

Λέων

Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα. Η υπομονή και η ανοχή είναι το καλύτερο μέσο για να πετύχεις όλα όσα θέλεις. Η παραγωγικότητα σου είναι επίσης εξαιρετική, καθώς ο Άρης και ο Κρόνος εναρμονίζονται, υπενθυμίζοντας σου την αξία της προσέγγισης step by step. Ο Άρης συνεχίζει να σε πιέζει στον τομέα της εργασίας και υγείας. Ενώ κατά καιρούς το παρακάνεις, οι σημερινές διελεύσεις θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Οι πράξεις σου μιλούν πιο δυνατά και πιο καθαρά από τα λόγια σου, για αυτό προτίμησε εκείνες.

Παρθένος

Σήμερα λαχταράς περισσότερη σταθερότητα στην καθημερινότητά σου. Μια συμφωνία σου φτιάχνει τώρα την διάθεση. Ο Άρης αυτή τη στιγμή εμψυχώνει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Αυτή είναι μια έντονη περίοδος. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να εστιάσεις εκεί ακριβώς που πρέπει, καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον πειθαρχημένο Κρόνο. Είσαι πολύ πρόθυμη να ενεργήσεις σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σου. Ο σύντροφός σου σε παρακινεί να ενεργήσεις. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε και κάποια πράγματα από κοινού, προκειμένου να γίνουν πιο αποτελεσματικά.

Ζυγός

Σε απασχολεί το τι έχεις βάλει σε προτεραιότητα και τι όχι. Θέλεις να σημειώσεις πρόοδο. Για αυτό παρουσιάζεσαι εξαιρετικά παραγωγική σήμερα και νιώθεις πιο σίγουρη για τα σχέδια σου. Ο Άρης διασχίζει τον ηλιακό 4ο οίκο σου, και αυτό δημιουργεί κάποιες διαμάχες. Με την υποστήριξη του πειθαρχημένου Κρόνου τα οικογενειακά σου ανθίζουν. Σου αρέσει να εργάζεσαι σκληρά για να κάνεις πράξη τις ιδέες σου.

Σκορπιός

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να θέσεις προτεραιότητες σήμερα. Η διέλευση Άρη – Κρόνου εμπνέει μια σταθερή και προσανατολισμένη στο στόχο δραστηριότητα, ενώ η διέλευση Ήλιου – Ουρανού σου δείχνει τις διαφορετικές μεθόδους στις οποίες μπορείς να καταφύγεις. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις θέματα που αφορούν την αγάπη, το ρομαντισμό, την δημιουργικότητα. Είσαι ρεαλίστρια και θες να φτάσεις στον πυρήνα του ζητήματος. Ο Άρης στον τομέα της επικοινωνίας σου κρατά την καθημερινότητα σου πολυάσχολη αυτές τις μέρες. Σήμερα είναι πιο εύκολο να διοχετεύσεις την υπερβολική σου ενέργεια και να τη χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρουν

Τοξότης

Η αυθόρμητη Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου για ένα μέρος της ημέρας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για οργάνωση, ιδιαίτερα όσον αφορά το σπίτι, αλλά και τα οικονομικά σου. Έτσι και αλλιώς ο Άρης αυτή τη στιγμή δρα μέσω του τομέα των οικονομικών σου. Ενώ αυτή η διέλευση είναι συχνά μια περίοδος εκρήξεων, εσύ βρίσκεις τον τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου εποικοδομητικά. Επιπλέον βρίσκεις τον χρόνο αλλά και την όρεξη να επιδιώξεις κάποιους στόχους, εξοπλίζοντας τον εαυτό σου με περισσότερο θάρρος.

Αιγόκερως

Η υπομονή σου σήμερα είναι η πρωταγωνίστρια. Θέλεις να πας μπροστά, να σημειώσεις πρόοδο σε τομείς. Αναλαμβάνεις την ηγεσία σε ένα σημαντικό ζήτημα. Επικοινωνείς με περισσότερη αποφασιστικότητα σήμερα. Νιώθεις πως είσαι ο εαυτός σου όταν καθοδηγείς και όταν διδάσκεις. Ο Άρης διασχίζει το ζώδιο σου αυτές τις μέρες. Αυτό σε κάνει κάπως παρορμητική. Από την άλλη ο Κρόνος συνδέεται με τον Άρη σήμερα και σε βοηθά να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου και να λειτουργήσεις στρατηγικά.

Υδροχόος

Χρειάζεσαι την ρουτίνα σήμερα, την σταθερότητα, τα προβλέψιμα πράγματα. Την ίδια στιγμή όμως είσαι ανοιχτή και σε νέες ιδέες και προτάσεις. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να είσαι αποφασιστική. Έχεις την ευκαιρία να εργαστείς χωρίς αντιπερισπασμούς και έτσι να φτάσεις πιο γρήγορα στο φινάλε, στην ολοκλήρωση. Ο Άρης συνεχίζει να εργάζεται στα παρασκήνια του ηλιακού σου χάρτη, σήμερα όμως λαμβάνεις υποστήριξη από τον Κρόνο. Έτσι μπορείς να βάλεις σε τάξη το μέσα σου και να επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα.

Ιχθύες

Η σημερινή διέλευση Άρη – Κρόνου σε βοηθά να εξοικονομήσεις ενέργεια. Ξυπνά την επιθυμία ή την ανάγκη σου να παράγεις, αλλά και να είσαι δημιουργική. Οι άλλοι θέλουν να στηριχθούν επάνω σου τώρα! Ο Άρης αυτή τη στιγμή διασχίζει τον κοινωνικό σου τομέα. Οι αποφάσεις σχετικά με μακροχρόνια προβλήματα ή ζητήματα του παρελθόντος, έρχονται τώρα φυσικά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram