Οι επικρατέστερες τάσεις στο μακιγιάζ της φετινής σεζόν

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2020

Κάθε σεζόν νέες τάσεις τόσο στον fashion όσο και στον beauty κόσμο κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτή τη σεζόν πάμε να δούμε ποιες τάσεις επικρατούν στον χώρο της ομορφιάς για να είμαστε ενημερωμένες.

Φυσική λάμψη στο δέρμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για φυσική λάμψη στο πρόσωπο μπορείτε να επιλέξετε το makeup Healthy Glow Foundation Hydration And Longwear της Chanel. Tip: Ένα κραγιόν σε σκούρα μπορντό απόχρωση κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ακόμα πιο φωτεινή.

Τερακότα και μπορντό στα νύχια


Οι γήινοι τόνοι αλλά και οι ζεστές αποχρώσεις της τερακότα και του μπορντό καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στη λίστα για το μανικιούρ αυτής της σεζόν. Τη must χρωματική παλέτα συμπληρώνουν τα σκούρα μπλε και τα πετρόλ. Καθώς η επιρροή της δεκαετίας του ’80 κυριαρχεί και στα νύχια, επιστρέφει το τετράγωνο σχήμα, που ταιριάζει ιδανικά με αυτές τις αποχρώσεις.

Νέο smokey look

Δοκιμάστε το eye look του Marc Jacobs με ένα μαλακό μαύρο μολύβι και μια σκιά ματιών.

How to: Κάντε το περίγραμμα στο άνω και το κάτω βλέφαρο ενώνοντας τις δύο γραμμές στην εξωτερική γωνία των ματιών. Με ένα πινέλο απλώστε λίγη μαύρη σκιά κατά μήκος μόνο του άνω βλεφάρου ενοποιώντας τη με το μολύβι και ολοκληρώστε με μαύρη μάσκαρα.

Metal shine

Σχεδιάστε πρώτα μια γραμμή με μαύρο eyeliner στο άνω βλέφαρο και στη συνέχεια προσθέστε μοβ μεταλλική υγρή σκιά μέχρι τη μέση του άνω βλεφάρου. Συμπληρώστε το υπόλοιπο με μια σμαραγδί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram