Εμείς επιλέγουμε ηλεκτρικά είδη και φωτιστικά από τον Γλάρο! Εσείς;

Δημοσιεύθηκε 9 Απριλίου, 2020

Υπάρχει ένα μαγαζί στη Χαλκίδα που η ποικιλία των ειδών του και των προϊόντων του σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Αυτό δεν είναι άλλο από το κατάστημα Γλάρος! To κατάστημα Γλάρος, διαθέτει ένα ισχυρό φάσμα ηλεκτρικών ειδών και φωτιστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο με τα πιο εξελιγμένα είδη της αγοράς περιλαμβάνει όλα αυτά που θέλουμε στους αγαπημένους μας χώρους.

Εκεί θα βρεις όλες τις αγαπημένες ηλεκτρικές συσκευές, από πιστολάκια, ξυριστικές μηχανές, μέχρι ραδιόφωνα και συνάμα εξαιρετικά φωτιστικά, πορτατίφ και λάμπες ιδανικές για κάθε χώρο!

Με τιμές ανταγωνιστικές και ιδιαίτερα συμφέρουσες μας δελεάζουν με τα μοναδικά τους κομμάτια! Παρακολουθώντας πιστά τις τάσεις της αγοράς και ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας διαθέτουν ένα συνδυασμό συνέπειας, ποιότητας και άμεσης εξυπηρέτησης.

Πλέον, λόγω της κατάστασης που επικρατεί όλες οι παραγγελίες γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος www.glaros-electrics.gr παραμένει ανοιχτό και όλο το 24 ωρο μιας και το φυσικό κατάστημα παραμένει κλειστό!

Οι παραγγελίες προετοιμάζονται με γάντια σε χώρο που καθαρίζεται και απολυμαίνεται συστηματικά, και εκτελούνται άμεσα.

Μια ματιά σε όλα τους τα είδη θα σε πείσει!
Δες εδώ όλα τους τα προϊόντα και τον τρόπο για να παραγγείλεις!

Εμείς εμπιστευόμαστε και αγοράζουμε τα αγαπημένα μας είδη από το κατάστημα Γλάρος! Εσείς ακόμη να κάνετε την παραγγελία σας;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram