Η JYSK έρχεται και στην πόλη μας!

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2020

Για όσους δεν γνωρίζουν η JYSK είναι μια διεθνής δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που πουλάει «ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι». Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group. O ιδιοκτήτης, Lars Larsen, είναι γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που πάντα έχει «μια εξαιρετική προσφορά».

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στη Δανία, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, το Aarhus όπου, συμπτωματικά βρίσκεται ακόμη ,ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε πάνω απο 50 χώρες σε όλο τον κόσμο

Έτσι λοιπόν , ο όμιλος αποφάσισε να φτιάξει και ένα νέο κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη μας, Χαλκίδα!
jysk 1

Το κατάστημα είναι ήδη έτοιμο να ανοίξει και να εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
Κάτι διαφορετικό έρχεται λοιπόν πλέον στην πόλη μας...όσο για αυτούς που ήξεραν ήδη την JYSK δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν μέχρι την Αθήνα!
Το κατάστημα στην Χαλκίδα θα βρίσκεται στο 3ο χλμ Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram