Ελένη Μενεγάκη: Συζητήσεις με Mega για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε 17 Μαρτίου, 2021

Στο τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η γνωστή παρουσιάστρια που απέχει φέτος από την τηλεόραση έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε μια πρώτη προσέγγιση από τον σταθμό στην Ελένη Μενεγάκη και συγκεκριμένα μια ανοιχτή συζήτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η παρουσιάστρια σκέφτεται αν επιστρέψει να το κάνει με ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, όπως την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι συζητήσεις γίνονται για την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού, εκεί που βρίσκεται σήμερα το «Πάμε Δανάη!». Με δεδομένο ότι η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της από το Mega, το 1991 με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και την εκπομπή Coctail, σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία, ο σταθμός θα αναφερθεί σε τηλεοπτικό comeback στον σταθμό μετά από 30 χρόνια.

Τέλος, όσον αφορά στη Δανάη Μπάρκα, αν πράγματι αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη την πρωινή ζώνη στο Mega, η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συζητιέται να μεταφερθεί στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram