Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Δεν το κάνω για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου! Είμαι η μόνη που σας λέει αλήθεια»

Δημοσιεύθηκε 14 Απριλίου, 2021

Ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της Κόνι Μεταξά στο Instagram ήταν αρκετό για να προκαλέσει τον εκνευρισμό και την ενόχληση της. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ενεργή στα social media και βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους followers της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αριθμός ακόλουθων ζήτησαν από εκείνη να τους δείξει πως τακτοποιεί τη γκαρνταρόμπα της. Επομένως, η Κόνι Μεταξά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο από τη ντουλάπα του δωματίου της, δίνοντας συμβουλές που εφαρμόζει καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την αντίδραση μίας follower, καθώς της έστειλε μήνυμα κάνοντας της παρατήρηση για επίδειξη πλούτου, σε μια εποχή που πολλοί άνθρωποι πεινάνε και δεν έχουν «δεύτερο» ρούχο να φορέσουν.

Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος ενόχλησε την Κόνι Μεταξά, η οποία έδωσε την δική της απάντηση της δημόσια, γράφοντας: «Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;»

«Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου ώπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη», είπε σε δεύτερο story που ανάρτησε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram