Έφη Ρασσιά: Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς»

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2020

Σε μια δημόσια καταγγελία προέβη, το πρωί της Δευτέρας, η νεαρή ηθοποιός Έφη Ρασσιά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η «Βάλια» από το «Καφέ της Χαράς» ξέσπασε για τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί στο Instagram και χρησιμοποιούν το όνομά της.

Με το μήνυμά της αυτό, συγκεκριμένα, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι συμβαίνει εν αγνοία της και να ξεκαθαρίσει πώς δεν διατηρεί λογαριασμό σε κανένα άλλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν ψεύτικα προφίλ μου στο Instagram ή προφίλ που γράφουν «fan page» κάτω, με ψιλά γράμματα και όχι ευδιάκριτα στο όνομα του προφίλ, παραπλανώντας έτσι όποιον κάνει follow. Το λέω για μια ακόμη φορά, δεν έχω Instagram, έχω μόνο Facebook και αν κάνω Instagram -από δική μου απόφαση κι όχι εκβιαστικά από ψεύτικα προφίλ- θα βάλω το link δημόσια στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook. Αυτό το δημοσιεύω ελπίζοντας πραγματικά να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και παραπλάνηση, γιατί είναι άδικο προς όποιον καλόπιστα κάνει follow σε τέτοιες σελίδες πιστεύοντας πως είναι δικές μου. Καλημέρα & καλή εβδομάδα!» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram