Δημήτρης Τσακλάνος : Αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου!

Δημοσιεύθηκε 6 Απριλίου, 2021

Ο Δημήτρης Τσακλάνος είναι ελαιοχρωματιστής με έδρα του τη Χαλκίδα και δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιοχρωματισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, από το 1996.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας γνώση και εμπειρία στον τομέα των ελαιοχρωματισμών αναλαμβάνει βαψίματα, μονώσεις, πατητές τσιμεντοκονίες αλλά και διάφορα άλλα μερεμέτια. Αναλαμβάνει, επίσης, οποιαδήποτε τεχντοτροπία και σας προτείνει τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο.


Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και η άρτια οργάνωση του χώρου, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών του. Με την ποιότητα ελεγμένη, η εργασία του είναι πάντα εγγυημένη.

Οι υπηρεσίες του δεν αφορούν μόνο περιοχές της Χαλκίδας, αφού αναλαμβάνει δουλειές σε όλη την Ελλάδα ακόμη και σε νησιά. Όλες αναβαθμισμένες που περιλαμβάνουν από την πιο απλή περίπτωση μέχρι την πιο πολύπλοκη, για την κατοικία ή την επαγγελματική σας στέγη.


Επικοινωνείτε μαζί  του στο : 6978122254

Facebook page: Ελαιοχρωματισμοί Τσακλάνος Δημήτρης https://m.facebook.com/profile.php?id=100057196370008&_rdr

Facebook page: Dimitris Tsaklanos

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram