Δημιουργήστε πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι

Δημοσιεύθηκε 28 Απριλίου, 2021

Άλλο ένα Πάσχα που λόγω του κορωνοϊού θα είναι διαφορετικό, ωστόσο αυτό δεν μας εμποδίζει στο να  διακοσμήσουμε το σπίτι μας με στιλ, χρησιμοποιώντας όλη μας τη δημιουργικότητα.

Τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα πασχαλινά τους αυγά και τα δώρα και εμείς καλούμαστε να δημιουργήσουμε την πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Πάσχα και η Άνοιξη σαν θα συναντηθούν θα σου δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μια πρόταση σε διακόσμηση για το Πάσχα είναι με διάφανα βάζα διακόσμησης. Γέμισε τα με διακοσμητικά πασχαλινά αυγά στις αποχρώσεις που θέλεις με τέτοιο τρόπο που να φαίνονται περιμετρικά.


Το πασχαλινό δεντράκι είναι μια hot κατασκευή που ταιριάζει τέλεια σε μια μοντέρνα διακόσμηση για το Πάσχα. Χρησιμοποίησε κασπώ και κώνους από φελιζόλ ή χαρτόνι. Κόλλησε πάνω τα διακοσμητικά αυγά και ό,τι άλλα πασχαλινά διακοσμητικά θέλεις. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις αυγουλόδεντρο με καλαμάκι από μπαμπού και είδη χειροτεχνίας. Θα στολίσουν εξαιρετικά το πασχαλινό τραπέζι σου και όχι μόνο.

Δείτε και μερικές άλλες ιδέες:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram