Το διαζύγιο Kim – Kanye είναι πια στην τελική ευθεία

Δημοσιεύθηκε 12 Φεβρουαρίου, 2021

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, μαθαίνουμε για τον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West, ή πιο συγκεκριμένα για το διαζύγιο, το οποίο μπορεί να είναι στα σκαριά όπως πολλοί υποστηρίζουν, αλλά μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει.

Και έτσι, απλά πιανόμαστε από μικρά σημάδια ή ατάκες, προκειμένου να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στο διάσημο ζεύγος.
Βέβαια η τελευταία εμφάνιση της Kim δεν άφησε και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης, μιας και… η βέρα της ήταν κυριολεκτικά άφαντη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί λοιπόν το σέξι outfit να τράβηξε την προσοχή, αυτός μάλλον ήταν και ο σκοπός της, αλλά κάποιοι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν το… γυμνό της δάχτυλο!

Το γεγονός αυτό, έρχεται να μας μπερδέψει ακόμα περισσότερο σε ό, τι έχει να κάνει με το μέλλον του γάμου των δύο stars, καθώς σε φωτογραφία που ανέβασε την προηγούμενη εβδομάδα η Kim, η βέρα της φαινόταν πεντακάθαρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram