Τα αρνητικά σχόλια για την Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision

Δημοσιεύθηκε 25 Μαΐου, 2021

Η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου μάγεψε τους πάντες με την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου.

Η Έλενα Παπαρίζου, στο πλαίσιο του "Rock The Roof", ενός θεαματικού πάρτι που έγινε σε ταράτσες του Ρότερνταμ αναβίωσε την μεγάλη και μοναδική νίκη της Ελλάδας στη Eurovision, δεκαέξι χρόνια μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι όλους, γιατί κάποιοι βρήκαν μόνο αρνητικά να πουν για την εμφάνισή της όπως "Δεν θα βρίσκεις φόρεμα να σε χωρέσει", "Συμπαράσταση στους χορευτές που την σήκωσαν" κ.λπ.

Έλενα Παπαρίζου

Φυσικά, οι περισσότεροι ήταν φυσικά με την Έλενα, η οποία ήταν θεά...

Το καλύτερο σχόλιο ήταν της Anna Bitsani, η οποία έγραψε:

"Δεν είδα Eurovision χτες, αλλά μέσα σε όλα, είδα σήμερα πολλά σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου. Eίδαν μια κουκλάρα, καραsexy, ζουμερή, χαμογελαστή και με υγιέστατη όψη κοντά στα 40 της, με κάποια κιλά παραπάνω από όταν ήταν 20 και 25.

Και άρχισαν:

"Δεν θα βρίσκεις φόρεμα να σε χωρέσει", "Συμπαράσταση στους χορευτές που την σήκωσαν" κτλ, Προσβολές από γυναίκες και άντρες.

Εάν δεις στους τοίχους τους εντωμεταξύ, ποστάρουν άρθρα από ψυχολογικά sites, αγγελίες για αδέσποτα και για αλληλεγγύη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να έχεις άποψη και κανένας δε μπορεί να στο στερήσει και ίσως σκέφτεσαι πως γίνομαι υπερβολική με το political correctness. Θα τιμωρήσουμε το χιούμορ και τον χαβαλέ; Όχι βέβαια.

Μάθε όμως να ξεχωρίζεις την πλάκα από την προσβολή.

Να το μάθεις εσύ και εγώ και όλοι μας.

Οι ισορροπημένοι άνθρωποι δεν έχουν την ανάγκη να επικρίνουν τους γύρω τους και δεν χειραγωγούν.

Αυτοί που θέλουν να προσβάλουν τους γύρω τους είναι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Και θα τους αναγνωρίσεις αμέσως.

Είναι εκείνοι που μιλούν συνέχεια για τους άλλους.

Βρε παρατάτε μας".

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram