Θέλετε να κάνετε μία εκπληκτική συνταγή από κεφτέδες πατάτας; Τότε, θα πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε την ακόλουθη συνταγή.
Καλό θα είναι να δοκιμάσετε να τους φάτε ζεστούς. Η διαφορά με τους κρύους είναι σημαντική. Αναλυτικότερα:
Υλικά συνταγής
– Δέκα μικρές πατάτες
– Ένα τριμμένο κρεμμύδι
– Λίγο κεφαλοτύρι
– Φέτα της προτίμησής σας
– Ένα αυγό
– Αλατι κατά προτίμηση
– Πιπέρι κατά προτίμηση
– Μπόλικος δυόσμος
– Αλεύρι για το αλεύρωμα
Εκτέλεση
– Αρχικά, πλένω τις πατάτες μου για να κάνω τους πατατοκεφτέδες μου.
– Στη συνέχεια βάζω τις πατάτες μου σε μία κατσαρόλα. Σκοπός είναι να τις βράσω ολόκληρες.
– Μόλις βράσουν, οι πατάτες μας, της τοποθετούμε στο ψυγείο. Ο λόγος είναι για να παγώσουν. Καλύτερα να τις αφήσετε να παγώσουν το βράδυ, ώστε να μείνουν στο ψυγείο για δέκα έως δώδεκα ώρες.
– Τρίβω το κρεμμύδι μου σε μία λεκάνη.
– Ακολούθως, βάζω λίγο από το κεφαλοτύρι μου, τη φέτα μου, το αυγό μου, το αλάτι μου, το πιπέρι μου, καθώς και πάρα πολύ δυόσμο.
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο: Μια νόστιμη παραδοσιακή συνταγή που μυρίζει Ελλάδα
– Έπειτα, ρίχνω μέσα στη λεκάνη μου, την πατάτα που έχω τρίψει από πριν.
– Μαζί με αυτή ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά που βρίσκονται στη λεκάνη μου.
– Το μείγμα που έχει δημιουργηθεί προσπαθώ να το πλάσω στη συνέχεια, κάνοντας μικρές μπουκίτσες.
– Μετά αλευρώνω τις μικρές μπουκίτσες που έχω δημιουργήσει.
– Για το τέλος, τοποθετώ τις μπουκίτσες μου στο τηγάνι για να τις τηγανίσω.
– Αυτό ήταν! Το φαγητό είναι έτοιμο για να καταναλωθεί.
Καλή όρεξη!