Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Ζελέ βατόμουρο

Δημοσιεύθηκε 13 Αυγούστου, 2024

Πανεύκολο, δροσιστικό και καλοκαιρινό γλυκό.

Αγαπάμε τα βατόμουρα και τα συνδυάζουμε τέλεια στις συνταγές μας.

Ζελέ βατόμουρο

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

5 φύλλα ζελατίνας
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα
600 γραμμάρια βατόμουρα

Εκτέλεση:

Δροσερό και ξεχωριστό ζελέ που θα σας ξετρελάνει με τη γεύση του

Χτυπάμε τα βατόμουρα στο μπλέντερ να γίνει πουρές. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φυλλα ζελατίνας και τον πουρέ βατόμουρου, τον χυμό.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram