Η σημερινή συνταγή είναι εύκολη και απολαυστική
Υλικά για 4 άτομα
3 καρότα μεγάλα
3 πατάτες μέτριες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
1½ λίτρο ζωμό κότας
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
50 ml ελαιόλαδο, 1 δαφνόφυλλο
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη φρέσκια
Eκτέλεση
Βράζουμε όλα μαζί τα υλικά της σούπας (εκτός από το γιαούρτι και τη ρίγανη) για 30 λεπτά. Αφαιρούμε το δαφνόφυλλο και πολτοποιούμε τη σούπα στο μπλέντερ ή χρησιμοποιώντας το ραβδομπλέντερ, αφού κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Αδειάζουμε σε σουπιέρα και γαρνίρουμε με το γιαούρτι, φύλλα ρίγανης και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλή επιτυχία!