Τα #CowPrintNails κάνουν comeback την επόμενη σεζόν

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα #CowPrintNails έγιναν τάση χάρη στις celebrities και τις celebrity nail artists που τα υιοθέτησαν και τα φιλοτέχνησαν πέρσι. Είναι ασπρόμαυρα κυρίως σχέδια που μιμούνται το pattern του δέρματος των χαριτωμένων αγελάδων. Εκτός από άσπρα και μαύρα ωστόσο, τα έχουμε δει και σε καφέ παραλλαγές τους αλλά και πολύχρωμες. Όλες μας αρέσουν και μας αρέσουν διπλά γιατί κάνουν comeback –όπως είπαμε- την επόμενη σεζόν.

Οι περισσότερες artists έχουν αρχίσει να ξαναφτιάχνουν αυτό το χαριτωμένο και αγαπημένο μας σχέδιο και έτσι, το feed μας γεμίζει ολοένα και περισσότερο με το αγαπημένο μας animal print. Αποφασίσαμε λοιπόν να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στις… αγελάδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψάξαμε και βρήκαμε τα νεότερα σχέδια στο Instagram και τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery για να τα δεις αλλά και για να τα αντιγράψεις. Ναι, είναι ένα σχέδιο εύκολο που μπορείς να κάνεις και μόνη σου χωρίς να χαλάσεις; Ένα πακέτο βαμβάκι και ένα μπουκάλι ασετόν (και τα νεύρα σου).

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram