«Χρυσός Καρπός» : Τα πιο φρέσκα αγροτικά προϊόντα θα τα βρεις εκεί

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2020

Σε έναν χώρο όμορφο και λειτουργικό και αν είσαι κι εσύ λάτρης των φρούτων και λαχανικών θα βρεις την πιο φρέσκια και προσεγμένη ποικιλία.

Η υπεραγορά αγροτικών προϊόντων «Χρυσός καρπός» με προετοιμασία, γνώση και αντίληψη του αντικειμένου αλλά και με σεβασμό στον πελάτη και την οικονομική του δυνατότητα διαθέτει πληθώρα ειδών απαραίτητα για κάθε σπίτι με την εγγύηση της ποιότητας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα αγροτικά τους προϊόντα προέρχονται από δικές του καλλιέργειες ή άλλων ντόπιων παραγωγών. Φημίζονται για τα κρητικά τους παξιμάδια που μονοπωλούν στην περιοχή αλλά και για τις χυλόπιτες από τα Γιαννιτσά, το εκλεκτό κρασί από την αρχαία Νεμέα -και όχι μόνο- και τα πολλά ευβοιώτικα για μπαχαρικά .

Ακόμη, βιολογικά προϊόντα με αυστηρά κριτήρια, μέλι, ρακί και άλλες παραδοσιακές επιλογές που συνθέτουν το απόλυτο μέρος για ποιοτικές αγορές.


Αν βρεθείς εκεί, θα λατρέψεις τόσο το χώρο όσο και την ποικιλία τους αφού φροντίζουν πάντα για τη διατήρηση της υγιεινής, της φρεσκάδας αλλά και της καθαριότητας.

Αυτό το οπωροπαντοπωλείο πρέπει να το επισκεφθείς!


📍Κριεζώτου 4, Ψαχνά Χαλκίδας

Λειτουργούν καθημερινά από τις 08.00-21.00 / Κυριακή κλειστα

Delivery : 08.00-21.00 (22283-01871 & 6977416813)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram