Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος

Δημοσιεύθηκε 4 Απριλίου, 2021

Την πιο όμορφη φάση της ζωής διανύει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη είναι έγκυος σε δίδυμα και σύντομα το αγαπημένο ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του τα κοριτσάκια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, την Τετάρτη που μας έρχεται η Χριστίνα Μπόμπα θα παραχωρήσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η σύζυγος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, όπως είδαμε σε trailer που κυκλοφόρησε, θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και θα μιλήσει για την εγκυμοσύνη της.

Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στη σύλληψη και εξομολογείται για πρώτη φόρα ότι έκανε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο.», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram