Αποχώρηση βόμβα από το Καφέ της Χαράς

Δημοσιεύθηκε 18 Οκτωβρίου, 2020

Μια αναπάντεχη αποχώρηση από το «Καφέ της Χαράς» αναμένεται να λάβει χώρα στο τέλος του χρόνου.

Ένας από τους χαρακτήρες της νέας σεζόν ολοκληρώνει τον κύκλο του στο τέλος του χρόνου, με τα νέα επεισόδια να συνεχίζονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο του 2021 χωρίς εκείνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα, η οποία μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως αποχωρεί από το «Καφέ της Χαράς» καθώς ολοκληρώνεται ο ρόλος της.

«Το Καφέ της Χαράς ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και λέω ήταν γιατί ο δικός μου ρόλος θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου. Τα επεισόδια τα οποία παίζονται τώρα έχουν γυριστεί το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μετά την καραντίνα.

Γίνονται πολλά. Θα δούμε σημεία και τέρατα. Ωραίος ρόλος είναι η Στέλλα, με την έννοια ότι υπερασπίζεται το δίκιο της, είναι πολύ δυνατή γυναίκα, δεν μασάει. Από την άλλη όμως έχει μια πλευρά συναισθηματικής ανάγκης να δεθεί με κάποιον, που θα το βρει στο πρόσωπο του Πώποτα. Θα βρει ένα σύμμαχο από εκεί που δεν το περίμενε.

Το Καφέ της Χαράς το βάζουμε στα ωραία που ολοκληρώθηκαν σε όγκο δουλειάς για μένα», είπε η ηθοποιός.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram