Αποκτήστε πυκνά φρύδια με αυτά τα εύκολα tips

Δημοσιεύθηκε 7 Απριλίου, 2024

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν καλοσχηματισμένα φρύδια καθώς γνωρίζουν καλά ότι έτσι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Έτσι συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που θα σας δώσουν άμεσα αποτελέσματα.

#1. Ανεξάρτητα από το πόσο προφανές αυτό ακούγεται, είναι πάντα το πιο δύσκολο βήμα στην αποκατάσταση των λεπτών φρυδιών. Κάντε το πιο εύκολο για τον εαυτό σας, κρύβοντας τις λαβίδες και τον μικρό καθρέφτη σε ένα συρτάρι που σπάνια χρησιμοποιείτε. Τώρα, αφήστε τα φρύδια σας να αναπτυχθούν για λίγες εβδομάδες. Ενδεχομένως να εκπλαγείτε από το πόσο πραγματικά μεγαλώνουν όταν σταματήσετε να τα πειράζετε και να χαλάτε τον φυσικό τους κύκλο ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2. Ο καθαρός, υδατοδιαλυτός τύπος του ορού βασίζεται σε παραδοσιακά συστατικά που είναι γνωστό ότι ενισχύουν και πιθανώς αναπτύσσουν τις τρίχες, όπως βιοτίνη, βιταμίνες και πεπτίδια. Απλά εφαρμόστε το στα φρύδια σας πριν κοιμηθείτε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ για να δείτε τα αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

marant bwss20 52

Backstage Fashion, Beauty, Womenswear, summer 2020, Paris, Isabel Marant

#3. Τα μαλλιά σας φαίνονται και είναι πιο υγιή όταν τους βάζετε conditioner, σωστά; Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες στα φρύδια σας. Είναι εύκολο να τις ξεχνάμε και να τις παραμελούμε, οπότε δοκιμάστε ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο όπως αυτό το στυλό, το οποίο είναι γεμάτο με συστατικά που ενισχύουν την τρίχα όπως οι κερατίνες και οι πρωτεΐνες σόγιας για την ενίσχυση και τον έλεγχο των φρυδιών.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram