Η απάντηση του Άγγελου Μπράτη στα σχόλια περί ομοιότητας με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο

Δημοσιεύθηκε 6 Ιανουαρίου, 2021

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε τη Δευτέρα την πρώτη εμφάνισή του όπου ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τα πρώτα, κιόλας, λεπτά της παρουσίας του μπροστά στην κάμερα, το Τwitter πήρε «φωτιά» με το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφαλώνει στο no1 των trends καθώς οι χρήστες παρομοίασαν τον Χρήστο Ταραντίλη με τον… Άγγελο Μπράτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον σχεδιαστή και κριτή του GNTM, ο οποίος δήλωσε με χιούμορ: «Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει . Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram