Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλείδωσε» η νέα ώρα

Δημοσιεύθηκε 30 Οκτωβρίου, 2020

Λίγη ώρα πριν από την σημερινή ανακοίνωση των κρουσμάτων και την έκτακτη συνέντευξη Τύπου Χαρδαλιά για το lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη προηγήθηκε πολύωρη -και όχι μια- σύσκεψη των λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καθηγητές της επιτροπής ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και σε ότι αφορά την ώρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας κατέληξαν αντί για τις 00:30 να έρθει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 22:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος είναι να κλείνει η εστίαση στις 21:00 και να έχουν τον χρόνο τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πολίτες να είναι στο σπίτι τους στις 22:00.

Αυτή την πρόταση φαίνεται πως υιοθέτησε πλήρως και η κυβέρνηση η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή από τον πρωθυπουργό και θα αναλυθεί στην συνέχεια από τον Νίκο Χαρδαλιά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Επιπλέον όσο αλλάζει ο καιρός και μπαίνουμε προς τον χειμώνα στόχος είναι τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους να είναι όσο τον δυνατόν πιο αυστηρά. Και στην φαρέτρα των ειδικών υπάρχουν και επιπλέον περιορισμοί από όσα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι σε καθεστώς lockdown εισέρχονται τρεις ακόμη περιφέρειες και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram