Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (31/5)

Δημοσιεύθηκε 31 Μαΐου, 2021

Κριός

Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους μέχρι της 21/6 οι καθημερινές σου επαφές και δραστηριότητες αποκτούν «άλλη χάρη», έτσι για να μην βαριέσαι βρε παιδί μου. Το «χαλασμένο τηλέφωνο» η ασυνεννοησία και οι ξαφνικές αλλαγές στις μετακινήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι δημιουργώντας στρες, ενώ θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις αγορές συσκευών και προϊόντων τεχνολογιας. Το νου σου στο τιμόνι όταν οδηγείς και μην ξεχάσεις επίης να κάνειs backup στα αρχεία που έχεις στον υπολογιστή σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων καλό θα ήταν να περιμένουν μετά τις 21/6 μιας και ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους στον όικο των οικονομικών σου δεν προσφέρεται για τέτοιες «μαγκιές». Αν παρολαυτά δεν μπορείς να το καθυστερήσεις, έχε υπόψιν σου ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και τα πράγματα να μην είναι όπως τα έχετε συμφωνήσει τελικά. Ίσως όμως λάβεις χρήματα που σου χρωστούσαν ή καταφερεις να ρυθμίσεις παλιά χρέη.

Δίδυμοι

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου μέχρι 21/6 δημιουργώντας ένα ομιχλώδες τοπίο στην καθημερινότητα σου και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Θα αγχωθείς αρκετά καθώς πολλά από αυτά που θες να κάνεις καθυστερούν ή αναβάλλονται. θα πρέπει όμως να μην προχωρήσεις τώρα σε νέα ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν πάλι στην ζωή σου, ενώ χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση.

Καρκίνος

Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 να φέρνει «βαβούρα» και «ακαταστασία» στο καθημερινό σου πρόγραμμα μπορεί να νιώθεις περισσότερο κουρασμένος και να δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στις ασχολίες σου. Από την άλλη ίσως κάνεις μυστικές επαφές στα εργασιακά ή θελήσεις να ψάξεις εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας για ένα ζήτημα υγείας που σε απασχολεί. Οι ερωτικές επιστροφές ειναι επίσης πιθανές αυτή την περίοδο.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή με ομάδες ανθρώπων που σύνεργαζεσαι επαγγελματικά, από την άλλη όμως μπορεί να ξανασυναντηθείς με άτομα που είχατε χαθεί ή είχατε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Οι επανασυνδέσεις παίζουν και στα αισθηματικά, ίσως όμως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πριν προχωρήσεις σε μια τέτοια κίνηση.

Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 στον τομέα της καριέρας σου θα πρέπει να είσαι πολύ σαφής στον τρόπο που επικοινωνείς με προϊσταμένους και ανωτέρους για να μην υπάρξουν παρανοήσεις που οδηγούν σε παρεξηγησεις. Παράλληλα θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τον τρόπο που κινούνται τα πράγματα στα επαγγελματικά, ωστόσο δεν είναι μια περόοδος για να πάρεις αποφάσεις ή να προχωρήσεις σε αλλαγές.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 σε βάζει σε μια φάση αναθεώρησης επαγγελματικών στόχων και πλάνων που αφορούν τις σπουδές σου, δημιουργώντας παράλληλα και κάποια εμπόδια στις επαφές σου με το εξωτερικό. Έλεγχε όλα τα χαρτιά και τα έγγραφα σου δίπλα και τριπλά πριν τα στείλεις με μειλ, making sure ότι πάνε και στη σωστή διεύθυνση, ενώ φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος όταν οδηγείς.

Σκορπιός

Κληρονομικά ζητήματα, χρέη προς εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες κ.λπ. μπορεί να έχουν μια «δεύτερη ευκαιρία» τακτοποίησης με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 21/6, οποιοδήποτε όμως νέο οικονομικο ξεκίνημα ή συμφωνία παίρνει άκυρο. Παράλληλα θα μπεις σε μια διαδικασία «αυτοψυχανάλυσης» με διάθεση να διορθώσεις ό,τι «στραβό» σε ζορίζει συναισθηματικά.

Τοξότης

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος απέναντι σου στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 και αυτό πρακτικά σημαίνει «καλύτερα να ακούς πρώτα, παρά να μιλάς» τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, για να μην υπάρξουν μπερδέματα και «παραφωνίες». Ένας πρώην που «σου χτυπά ξανα την πόρτα» ή ενας παλιός συνεργάτης που σου κάνει μια καινούργια πρόταση είναι επίσης ένα αρκετά πιθανό σενάριο.

Αιγόκερως

Το να είσαι ευέλικτος και cool απέναντι σε ό,τι αναποδιές, ξαφνικές αλλαγές και «στραβά» μπορεί να δημιουργήσει ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 στην καθημερινότητα και την δουλειά σου είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην βρεθείς «να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο» λόγω σπασμένων νεύρων.

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 φέρνοντας σε αντιμέτωπο με «ερωτικά διλλήματα» σχετικά με επιστροφές σε σχέσεις του παρελθόντος που αισθάνεσαι ότι δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ωστόσο καλύτερα να μην προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μάλλον δεν θα έχει «τα φόντα» για να μακροημερεύσει.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση εντός σου καθώς φαίνεται πως «σκάνε» διάφορες μνήμες και ευαίσθητες αναμνήσεις από το παρελθόν που σε ζορίζουν. Μπορεί όμως να καταφέρεις να βελτιώσεις μια σχέση με ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον που είχε διαρραγεί, ενώ θα σε απασχολήσουν περισσότερο και θέματα ακινήτων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram