Αντιδράσεις για την απρεπή ανάρτηση του Nusret στο Instagram

Δημοσιεύθηκε 15 Ιουλίου, 2020

Την προκλητική φωτογραφία του Τούρκου επιχειρηματία, Nusret με αγελάδες καταδίκασαν δεκάδες χιλιάδες ακόλουθοί του στο Instagram.

Θύελλα αντιδράσεων, λοιπόν,  έχει προκαλέσει αυτή η ανάρτηση του γνωστού Nusret στο Instagram, όπου πραγματοποιεί... meeting με αγελάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοφιλής επιχειρηματίας που έχει γίνει γνωστός μέσω Instagram ως Salt Bae, πολύ συχνά αναρτά στο προφίλ του, βίντεο που μαγειρεύει μεγάλες ποσότητες κρέατος, αλλά όπως φαίνεται αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια.

Δεκάδες χιλιάδες χρήστες και ακόλουθοί του έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για «βαρβαρότητα» και «ανηθικότητα».

«Είναι μία από τις πιο ανήθικες, βάρβαρες και αηδιαστικές φωτογραφίες που έχω δει. Είναι μία φωτογραφία ενός αλαζόνα ανθρώπου που έχει υποδουλωθεί από τη βιομηχανική παραγωγή και νομίζει πως είναι κύριος όλων των ζωντανών όντων» έγραψε στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Τσεμ Σεϊμέν.

«Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά κάποια ζώα είναι περισσότερο ίσα από άλλα» έγραψε ο Τούρκος ηθοποιός Αχμέτ Ταϊλάν δανειζόμενος τη φράση του Όργουελ.

Ενδεικτικό μάλιστα της αντίδρασης των διαδικτυακών φίλων του Nusret είναι και το γεγονός πως τα σχόλια στη συγκεκριμένη φωτογραφία ξεπέρασαν τις 33 χιλιάδες όταν κατά μέσο όρο αποσπά μόλις 5-6 χιλιάδες σχόλια στις περισσότερες αναρτήσεις του.

 

View this post on Instagram

Maestro 🥛 #saltbae #salt#saltlife

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram