Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος που έβαλε στην παραγωγή του Survivor για τον πρώην της, Άρη Μακρή

Δημοσιεύθηκε 16 Απριλίου, 2021

Η Άννα Μαρία Βέλλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK που κυκλοφορεί αύριο και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμά της προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, το οποίο αφορούσε τους όρους που έβαλε η Youtuber στην παραγωγή του Survivor, σχετικά με την συμμετοχή της αλλά και με τον… πρώην σύντροφό της, Άρη Μακρή.

Τι σου είπε ο σύντροφός σου όταν επέστρεψες από το Survivor; «Με ρώτησε τι θέλω να φάω!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν σε ρώτησε κάτι για τον Νίκο; «Μα δεν υπήρχε κάτι να με ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει 15 χρόνια.»

Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες ξαφνικά τον Άρη Μακρή στο παιχνίδι; «Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι κάποιος άνθρωπος του παρελθόντος μου. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε τον λόγο της θα έφευγα από το παιχνίδι.»

Γιατί έβαλες αυτόν τον όρο στη συμφωνία σου; «Γιατί πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power Of Love.»

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Άρης Μακρής είχε κάνει ραντεβού με την παραγωγή του Survivor και υπήρχε περίπτωση να μπει στο παιχνίδι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram