Οι αιτίες που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό!

Δημοσιεύθηκε 22 Μαΐου, 2021

Ο γυναικείος οργασμός, είναι μυστήρια υπόθεση! Σε πολλές περιπτώσεις, οι γυναίκες δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά προσποιούνται με αποτέλεσμα οι ερωτικοί τους σύντροφοι - όταν και αν το ανακαλύψουν - να προσβάλλονται πολύ από αυτή τους, την προσποίηση!

Για τους άντρες βλέπετε, το να προσποιείσαι οργασμό, σημαίνει ένα είδους κοροϊδίας και δεν μπορούμε να πούμε, ότι τους αδικούμε! Παρόλα αυτά και το γυναικείο φύλο, έχει μερικές πολύ συγκεκριμένες αιτίες, που καταλήγει στην έσχατη αυτή λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι αν για τους άντρες είναι μια φορά δυσάρεστο, να προσποιείται η σύντροφος τους οργασμό, για την ίδια είναι δέκα φορές χειρότερο, αφού ο οργασμός είναι ωραίο πράγμα και όλοι, θέλουμε να τον βιώσουμε!

gunaikeios orgasmos off 2

Οι συχνότερος λόγος που μια γυναίκα καταλήγει να προσποιηθεί οργασμό, είναι διότι φοβάται μην "ρίξει" το γόητρο του ερωτικού της συντρόφου. Βλέπετε, πολλές φορές ένας άντρας θέλει πολύ να κάνει σεξ, σε αντίθεση με την γυναίκα που κάνει για να μην...του χαλάσει χατίρι! Έτσι, είναι πολύ λογικό να μην καταφέρει να έρθει σε οργασμό η γυναίκα!

Παρόλα αυτά, ένας άντρας αυτό δε θα το καταλάβει σε πολλές περιπτώσεις και η γυναίκα αποφασίζει να προσποιηθεί.

gunaikeios orgasmos off 3

Άλλη αιτία, είναι το ότι η γυναίκα φοβάται, ότι αν δεν έρθει σε οργασμό ο σύντροφός της, θα κοιτάξει αλλού! Για πολλές γυναίκες, ο οργασμός "δένει" πολύ το ζευγάρι και όταν δεν επιτυγχάνεται αυτό λειτουργεί αντί ερωτικά για τον άντρα!

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, μια γυναίκα καταλήγει να προσποιηθεί επειδή φοβάται μην ο ερωτικός της σύντροφος την περάσει για...ανοργασμική!

gunaikeios orgasmos off 4

Όπως και να 'χει, το σεξ είναι πιο όμορφο, όταν υπάρχει ειλικρίνεια!

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram