Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου δείχνει πως γυρίστηκε η σκηνή που η Λενιώ έπεσε στο γκρεμό

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουνίου, 2020

Στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες προβλήθηκε η σκηνή του καυγά που είχαν η Ελένη με τη Θεοδοσία όπου πάνω σε αυτόν, η δεύτερη έσπρωξε την αντίζηλό της ρίχνοντάς την στον γκρεμό. Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε την Ελένη να συνέρχεται με τον Θωμά να την βρίσκει και να την πηγαίνει βαριά τραυματισμένη στο σπίτι.

Χωρίς αμφιβολία, η σκηνή του καυγά και η πτώση της Λενιώς αποτελούν μία από τις δυνατές στιγμές της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και η Μαρία Κίτσου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από αυτήν. Η ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram απόσπασμα από το γύρισμα που έγινε στο δάσος της Καισαριανής και σε αυτό είδαμε ότι στη σκηνή δεν χρησιμοποίησαν κασκαντέρ, αλλά έπαιξε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CBbHvR6ggkI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

«Οι περιπέτειες της Λενιώς vol 3 ή το οδοιπορικό μιάς πτώσης..(αληθινό ντοκουμέντο) Η συνέχεια στους δέκτες σας στο ραντεβού μας της Δευτέρας.. έως τότε να θυμάστε ότι #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CBSw9CkAk5k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram