Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Οι πρωταγωνιστές που συνεχίζουν στη νέα σεζόν

Δημοσιεύθηκε 3 Απριλίου, 2021

Η ιστορία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα εστιάζει στην περίοδο της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Θα διαθέτει έντονο πολιτικό και ιστορικό στοιχείο, με τους ήρωες να συμμετέχουν σε νέες και περίπλοκες καταστάσεις. Μάλιστα, στο καστ θα προστεθούν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Τί θα συμβεί, όμως, με τους κύριους πρωταγωνιστές και τί επιφυλάσσει ο τρίτος κύκλος για αυτούς, στις Άγριες Μέλισσες; Ο κεντρικός πυρήνας της “Διαφανιώτικης” ιστορίας είναι οι αδελφές Σταμίρη, οι οποίες θα συνεχίσουν δυναμικά και στον τρίτο κύκλο. Φυσικά, οι ιστορίες τους με το παιδί και τους Σεβαστούς θα έχουν σφραγιστεί. Οι ηρωίδες μας θα μπλεχτούν σε νέες περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τους Σεβαστούς, είναι σίγουρο πως θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης. Οι δυο τους θα σχηματίσουν ένα αχτύπητο δίδυμο, αντιμετωπίζοντας παρέα τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο δρόμο τους.

Επιπλέον, οι τηλεθεατές θα αντικρίσουν και τον Νικηφόρο, ο οποίος, παρόλο που στον δεύτερο κύκλο θα φτάσει στον πάτο, στον τρίτο ίσως καταφέρει να αναστηθεί.

Οι εντάσεις ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα προβλέπεται να συνεχίσουν, ενώ ο τρίτος κύκλος θα είναι καθοριστικός για όλους τους πρωταγωνιστές, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι μας αναμένουμε με τεράστια αγωνία για το πόσο πολύ θα αλλάξει η ιστορία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram