Αγνώριστη η Αγγελική Δαλιάνη με το νέο της λουκ

Δημοσιεύθηκε 19 Απριλίου, 2021

Μια σταδιακή αλλαγή στα μαλλιά της έχει κάνει τους τελευταίους μήνες η Αγγελική Δαλιάνη, με το αποτέλεσμα να την αποζημιώνει μιας και της πηγαίνει πολύ. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τη σειρά του Mega "Μαρία η Άσχημη" καθιερώθηκε ως καστανή, αλλά μάλλον αποφάσισε να κάνει τη δική της "στροφή στο ξανθό" τους τελευταίους μήνες.

Όπως μπορείς να δεις στα ακόλουθα στιγμιότυπα, η Αγγελική έχει κάνει πυκνές φωτεινές ανταύγειες σε απόχρωση πολύ ανοιχτού ξανθού, εμπλουτίζοντας την καστανή της χαίτη. Μάλιστα, έχει μάλλον αποφασίσει να μείνει μακριά από το "ψαλίδι" του κομμωτή της μακραίνοντας τα μαλλιά της κατά πολλά εκατοστά. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα άκρως Instagram-ικό hair look που καταλήγει λίγο κάτω από το ύψος του στήθους με boho διάθεση, όπως τα outfits που επιλέγει τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άκρως νεανικό, φρέσκο και μοντέρνο, της ταιριάζει πολύ και θα είναι σίγουρα στις αποθηκευμένες φωτογραφίες πολλών γυναικών προκειμένου να ζητήσουν κάτι ανάλογο από τον κομμωτή τους.

Πάρε μια γεύση από τα ακόλουθα πλάνα

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram