Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Τσολάκη : «Δε θέλω να θυμάμαι τη συνέργια μας»

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2020

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη μίλησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κουβέντα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το μέλλον της παρουσιάστριας μετά το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μιας και η Έλενα Πολυκάρπου υαποκάλυψε ότι η Ελένη Τσολάκη θα κάνει μόνο το reality «Αγρότης μόνος ψάχνει» και δεν θα είναι συνεχίσει στο καθημερινό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στην εκπομπή «Τι λέει» του Alpha, που έληξε άδοξα πέρυσι.

Συγκεκριμένα είπε: «Τι μου θύμισες τώρα! Δεν θέλω να το θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Και δεν θέλω και δεν υπάρχει λόγος. Ήταν μια πολύ πολύ κακή επαγγελματική στιγμή. Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησε καλά και που κατέληξε ακόμα χειρότερα. Δεν πάει να πει ότι φταίει ένας. Είναι πολλές εκπομπές που αναλαμβάνει κάποιος την αρχισυνταξία και την κάνει κάποιος άλλος. Άστο τώρα. Στις δουλειές δεν μπορούν να είναι όλα πετυχημένα. Υπάρχουν και χρονιές που είναι κακές. Ε, αυτό ήταν μια πολύ κακή χρονιά για μένα. Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι έτσι το βίωσαν. Δεν φταίει κανείς, ήταν λάθος από την αρχή. Τελεία».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram