Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος και ο πιο κομψός στυλιστικός συνδυασμός

Δημοσιεύθηκε 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Διαβάζοντας τον τίτλο, δεν μπορεί, για κάποια δευτερόλεπτα πριν «πατήσεις» στο θέμα άρχισες να κάνεις «προβλέψεις» στο μυαλό σου. «Με κολακεύουν τα looks που αποτελούνται από λευκό top και μαύρο παντελόνι», «φοράω συχνά total neutral σύνολα», «είναι διαχρονικά τα denim jackets, αυτά να δεις θα εννοεί πάνω από εμπριμέ φορέματα»: τα σκέφτηκες όλα τα παραπάνω, είμαστε σίγουρες. Και δεν το έκανες αδίκως. Έχεις απόλυτο δίκαιο πως ισχύουν όλα αυτά αλλά δεν είναι η «λύση» στον fashion «γρίφο μας».

Γιατί σύμφωνα με τα πρόσφατα posts όλων των Influencers στο Instagram το πιο συνηθισμένο και ταυτόχρονα πολύ κομψό και κολακευτικό style combo για φέτος είναι ένα: το μαύρο top σε συνδυασμό με ένα blue jean.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εσύ, λογικά, το έχεις ήδη φορέσει παραπάνω από μια φορές από το τέλος του καλοκαιριού έως και σήμερα

Ένα μπλε, denim παντελόνι είναι must για κάθε γκαρνταρόμπα και ανάλογα με το σχέδιό του (flare, mom, loose, straight ή skinny) κολακεύει κάθε σωματότυπο. Σε ό,τι αφορά τη μπλούζα η «απάντηση» στο χρώμα που πρέπει να έχει το διαχρονικά επίκαιρο top σου είναι μία: μαύρο. Το λευκό είναι πολύ chic αλλά δεν ταιριάζει σε πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και τα neutral χρώματα είναι so hot right now αλλά αναδεικνύουν μόνο τις κοπέλες με σταρένιο δέρμα ή σκούρα μαλλιά. Το μαύρο, αντιθέτως, είναι ο πιο εγγυημένος τρόπος να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

Δύο βασικά κομμάτια φορεμένα μαζί προσφέρουν όχι ένα συνηθισμένο αλλά ένα εκλεκτικά κομψό look στο οποίο μπορείς να ανατρέχεις φέτος το φθινόπωρο τις στιγμές που «δεν έχεις τι να βάλεις»… εντός ή εκτός σπιτιού

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram