Αυτή η τάση στα μαγιό κολακεύει κάθε επιδερμίδα και σωματότυπο

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2020

Classy μαύρα ολόσωμα, διαχρονικά ριγέ, νέον χρώματα και prints -όποιο μαγιό στιλ μαγιό και αν επιλέξετε, είναι σχεδόν αδύνατο να μην είναι in.

Αλλωστε, αυτό το κομμάτι του beachwear έμοιαζε πάντα να ακολουθεί πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με την υπόλοιπη βιομηχανία της μόδας -και όπως όλα δείχνουν τώρα εκείνη θα το ακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισως θυμάστε στην εναρκτήρια σκηνή της θρυλικής ταινίας «Pretty Woman», την Τζούλια Ρόμπερτς να φορά ένα δίχρωμο μίνι φόρεμα με μεγάλα ανοίγματα στο πλάι και σημείο ένωσης έναν ξύλινο κρίκο. Πίσω από το iconic φόρεμα βρισκόταν το brand Ηunza G.

Σήμερα, πάνω από 30 χρόνια αργότερα, το ίδιο brand λανσάρει τα πιο περιζήτητα μαγιό ανάμεσα στις ενημερωμένες γυναίκες της μόδας.

Το χαρακτηριστικό τους; Η ιδιαίτερη υφή του υφάσματός τους. Χάρη στην ελαστικότητά τoυ αγκαλιάζει ιδανικά το κάθε σώμα ενώ δεν είναι πολύ λεπτή ώστε να διαγράφει.

Η ιδιαίτερη αυτή υφή αποδεικνύεται εξαιρετικά έξυπνη επένδυση -αφενός γιατί κάνει το οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα να δείχνει πιο «βαθύ» και ενδιαφέρον και αφετέρου γιατί είναι πιο παιχνιδιάρικη και νεανική.

Εκτός από το Hunza G, πολλά brands υιοθέτησαν την τάση και λάνσαραν στιλάτα γκοφρέ ολόσωμα και μπικίνι.

Αν φέτος είναι η χρονιά που θα επενδύσετε σε ένα μαγιό, δοκιμάστε το!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram