Αδέσποτο μπαίνει σε φαρμακείο και δείχνει στη φαρμακοποιό το τραυματισμένο πόδι του(video)

Δημοσιεύθηκε 29 Απριλίου, 2020

Ένα από τα ευχάριστα βίντεο των ημερών, που μας δίνουν χαρά και μας κάνουν να χαμογελάμε και μάλλον γι’ αυτό κατάφερε να γίνει και viral, είναι αυτό με τον αδέσποτο σκύλο σε περιοχή της Τουρκίας, ο οποίος εισέρχεται σε φαρμακείο και δείχνει στην φαρμακοποιό το τραυματισμένο του πόδι.

Η επιλογή του συγκεκριμένου φαρμακείου, βέβαια, δεν έγινε καθόλου τυχαία, αφού η Banu Cengiz είναι ιδιαίτερα φιλόζωη και πολύ τακτικά αφήνει μπροστά από το κατάστημα της φαγητό για τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με κοίταξε στα μάτια και μου έδειξε το ποδαράκι του που αιμορραγούσε. Το καθάρισα με αντισηπτικό, το έδεσα και του έδωσα αντιβίωση» λέει η Cengiz. «Μόλις τέλειωσα, ξάπλωσε στο πάτωμα για να με ευχαριστήσει. Ήταν σαν να μου λέει: ‘Σε εμπιστεύομαι’».

Η νεαρή φαρμακοποιός δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει ένα νέο σπιτικό για το αδέσποτο κουτάβι αλλά όπως λέει την επισκέπτεται συχνά.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram