Τα μπισκότα είναι πάντα μια τέλεια επιλογή για το πρωινό, αλλά και για τον απογευματινό καφέ, ειδικά τις μέρες των γιορτών!
Υλικά
80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ μέλι
160 γρ. φαρίν απ
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
Ρίχνεις σε ένα μπολ το βούτυρο με το μέλι και ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
Προσθέτεις το αλεύρι και την κανέλα και ζύμωσε το μείγμα καλά μέχρι να μην κολλάει στα χέρια σου
Δώσε στη ζύμη σχήμα μπάλας και τύλιξε την σε διάφανη μεμβράνη
Την βάζεις στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα
Αφαιρείς την μεμβράνη, την απλώνεις πάνω σε αντικολλητικό χαρτί
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 190 βαθμούς
Ανοίγεις τη ζύμη με τον πλάστη κι αν έχεις κουπάτ κόβεις τα μπισκότα
Τα τοποθετείς σε ένα σκεύος που έχεις απλώσει προηγουμένως αντικολλητικό χαρτί
Τα ψήνεις για 10-12 λεπτά
Τα αφήνεις στην άκρη να κρυώσουν.