Υλικά
4 μπούτια κοτόπουλο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα
4 ντομάτες κομμένες
450 ml νερό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και βάλτε το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά. Βάλτε τα μπούτια και σοτάρετε τα για 3 με 4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα, στη συνέχεια βγάλτε τα και τοποθετήστε τα σε χαρτοπετσέτα.
Μόλις αποσύρετε τα μπούτια, ρίξτε στην κατσαρόλα το σκόρδο και το κρεμμύδι και σοτάρετε για 3 με 4 λεπτά.
Ρίξτε τη ντομάτα και την πάπρικα και ανακατέψτε.
Μετά από 1 λεπτό προσθέστε τα μπούτια, το νερό και βάλτε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά να βράσει σκεπασμένο για 45 λεπτά.
Στη συνέχεια ξεσκεπάστε το και αφήστε το να βράσει για άλλο 20 λεπτά.
Συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.